Exclusive: Anzhelin Zholi – Ju rrëfej arsyet e vërteta pse ndahem me Bred Pit

Media botërore ka dy ditë që është përmbytur nga lajme për divorcin e çiftit Bred Pit dhe Anzhelin Zholi. Parrena.com ekskluzivisht, ka mësuar motivet e vërteta të kësaj gjëme. Sipas çiftit, arsyet janë:

  1. Portaleve shqiptare u kishin rënë klikimet kohët e fundit
  2. Ciljeta s’ka bërë më operacion dhe dyluftimi i Noizit në Kosovë nuk përfundoi me aq gjak e intrigë sa duhej
  3. Shqiptarët s’kishin më muhabete interesante në kafen e mëngjesit
Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*