Fatmir Xhafa me Hekuran Isain. Besim Ndregjoni boton foton.

Presidenti i Unionit Mbarkombëtar të ish të Burgosurve dhe Persekutuarve Politikë, Besim Ndregjoni i kërkon presidentit Bujar Nishani të mos dekretojë veglën e diktaturës Fatmir Xhafa si ministër të Brendshëm.

Në një foto që Ndregjoni ka botuar shfaqen ish ministri i Brendshëm i komunizmit Hekuran Isai përkrah Fatmir Xhafës, hetues në Krujë në atë kohë.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*