Filip Çakuli – Ramës: ” Letrën e Trump në fakt ta kam nisur unë”!

SATIRË

I dashur Edi. Atë telegramin e presidentit të Amerikës ta kam nisur unë. – i shkruan Filip Çakuli kryeministrit – Unë e di se ti ç’nuk do të jepje për një llaf nga Trumpi, pasi ai fitoi e ti e kishe dhjerë në CNN duke thënë se është rrezik për botën.

Para ca ditësh bëra një shaka me doktorin. I thashë se Filipi ve gjoba dhe ai e hëngri. Si gazetar i ndershëm e i paanshëm që njihem botërisht se jam, thashë që për ekuilibër ta bëj edhe me ty një shaka të ngjashme. Kështuqë nisa telegramin sikur është prej andej oqeanit”

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

2 Comments

  1. Te ishe kaq i ndershem ti nuk e beje djalin drejtor te pergjithshem te lojrave te fatit sa erdhi rama ne pushtet .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*