Foto e rrallë: Tifozët shqiptarë u japin lamtumirë nënave para ndeshjes me Izraelin

Epo e bënë sikur po shkojnë në luftë këtë ndeshjen e Kombëtares sonë me atë të Izraelit! Duket sikur tifozët po shkojnë të vriten në atë stadium prej kamikazëve!

Kthimi i ndeshjes nga njëri stadium tek tjetri ishte çudi e madhe. Pse ky qenkësh më i sigurtë se tjetri? Apo ngaqë ndeshjen e kaluar të kombëtares në Shkodër lamë nam me përmbytjen e fushës dhe u gjet ky sebep!

Një gjë shumë e hidhur mbeti nga kjo që duhej të qe festë dhe akt miqësie. Shqipëria u lakua në mediat botërore si vend me rrezik të lartë terrorist.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*