Fred Peza ka 300 vjet që kursen! Jamarbër Malltezi ironizon me “nikoqirin”

Në një postim në facebook drejtori i Departamentit të Mjedisit, Pyjeve dhe Turizmit pranë Partisë Demokratike, Jamarbër Malltezi , duke iu referuar të dhënave zyrtare që ka paraqitur deputeti Alfred Peza për të ardhurat e tij, ka bërë këtë arsyetim:

“Rilindje: hyn gazetar dhe del Bankier
Me page 600 euro ne muaj MUND te kursesh 1 milione dollare kur te behesh 330 vjec! Pra kursen 250 euro ne muaj dhe ben 3000 euro kursime ne vit si kryetari. Pastaj te duhen 300 vjet qe 300 vjet x 3,000 euro/vit = 900,000.
Sipas vete deklarimit te Bankierit Riosh qofte ne gjykate dhe qofte ne sigurime shoqerore, ka deklaruar page 80,000 leke ne muaj (600 euro) dhe per kaq ka paguar taksa. Tani del 1 milione dollare!
Prandaj, jane qesharake militantet e sorosit (gazetaret e kocos dhe meros qe kane qendren ne beograd) qe duan te krijojne tymnaje me kinse konflikt interesi ne perpjekje per te zvogeluar aferen. Ketu kemi kombinim veprash penale si: Deklarim i rreme, burim i padeklaruar i te ardhurave, vjedhje taksash (evazion fiskal), mosdeklarim page tek sigurimet shoqerore (pra prape vjedhje taksash), mashtrim gjykates (percmim gjykates) dhe vec ne fund fare mund te kete apo jo konflikt interesi.”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*