Gallatë nga reforma e Ramës! Nga 2-si i Arsimit na del…shoqëri civile për KLD

Dyshi i Ministrisë së Arsimit, Sekretari i Përgjithshëm Plarent Ndreca pret të futet në Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Po si do të hyjë? Si shoqëri civile!!!

AaAaaaahahaha!!!  Sekretari i Përgjithshëm i një ministrie është autoriteti më i lartë i Administratës Publike…. apo ky është ajo shoqëria civile që po e kërkonte t’i vinte lule Rama?

Denoncimin për këtë karagjozllëk e ka bërë me dokumenta avokati Altin GOXHAJ, drejtues i Lëvizjes Shqiptaro- Amerikane Antisoros.

Ja postimi:

 

Eh ç’vete ç’vete! Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Arsimit Plarent Ndreca aplikon si SHOQËRI CIVILE për Këshillin e Lartë të Prokurorisë… Ky pra Kandidati i G99 në Lezhë në 2009 dhe krahu i djathtë i Veliajt në Fushatën e 2015

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*