Gangster kryeministri Rama si Toni Montana “Bota është e juaja”

Kryeministri i Shqipërisë i frymëzuar nga gangsteri i famshëm, Toni Montana përdor batutat si të atij. Në një takim me disa të ri Edi Rama ka bërdorur shprehjen “Sot bota është e juaja”, nuk ka nevojë që të keni miq, apo babanë të njohur. Ndërkohë që çdo ditë na dalin shprehje të cilat kanë një sfond gansterresh, si duket kryeministri jonë çdo ditë shikon filam të till dhe të nesërmën do ti vejë në funksion ato çfarë ka parë mbrëmë.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*