Genc Muça mban fjalën përshëndetëse në Korenë e Jugut, në ceremoninë e People to People

Një ndër figurat më të rëndësishme të organizatës “People to People International”, Genc Muça, ishte i ftuari i nderit në ceremoninë për ndarjen e çmimeve për individë dhe organizata të ndryshme. Ky aktivitet u zhvillua në Korenë e Jugut dhe çmimet u dhanë për kontribute të veçanta në promovimin e paqes, zgjidhjes së konkflikeve, misionet humanitare dhe edukative.

Funksionari i lartë i Kuvendit të Shqipërisë, Genc Muçaj, me cilësin e Kryetarit të Bordit të Trustee të kësaj organizate presigjioze mbajti fjalën përshëndetëse në emër të presidentes Mary Jean Eisenhower, mbesa e ish presidentit Dwight Eisenhower, i cili është edhe themeluesi i kësaj organizate presigjioze, një ndër më të mëdhatë në SHBA, me prezencë në gjithë botën.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*