Hajde vezë, kuleta dhe pulë e pjekme!

Vezë , pulë dhe kuleta! Fast food origjinal në Tiranë. Siç edhe duket, në banak janë rreshtuar kuleta e portofolë të llojeve të ndryshëm, ndërsa në kuzhinë dallohet vezë syzē dhe pulë e pjekur

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*