Haki Çako gënjen apo është i paaftë?

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit sot takoi homologun grek. Pas takimit u tha se “marrëdhëniet i kemi të shkëlqyera” dhe se folën për “luftën e përbashkët kundër terrorizmit”.

O Haki Cako nuk e di se greku po kthen shqiptarë për shkak të tensionimit të marrëdhënieve nga politikat e Ramës, o Stambolli digjet e ai ka punën e vet….ose gënjejnë si derr!

Nëse sot dy drejtorët e përgjithshëm të policisë, në kulm të një krize që kanë detyrë ta menaxhojnë, kanë folur për tjetër gjë, do të thotë se janë të papërgjegjshëm e cinikë. Në kanë folur dhe e fshehin……gjeje vet pastaj!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*