Hashashi desh përmbyt Kurbinin. Ja ç’i bën hidrovorit


Mengjesin e sotem punonjesit e Hidrovorit te Shellinzes ne fshatin Adriatik prane bregdetit kane konstatuar disa thase te cilet kane ngecur ne skara.

Ata kane lajmueruar komisariatin e policise se Kurbinit ndersa dyshohet se thaset kane mbetje nga lendet narkotike te hashashit dhe mund te jene hedhur ne rrjedhen e lumit. Policia ka ngarkuar thaset ne mjetin e saj dhe me pas eshte derguar per ekspertizë ne laborator per te percaktuar keto mbetje.

Sakaq nje punonjes policie tregon se thaset kane disa rrenje dhe mbetje qe dyshohen se jane te rrenjes se hashashit, por kjo do te verifikohet nga laboratori prane dr. se policise ne Lezhe. Jane marre ne pyetje disa banore te zones prane dhe punonjesit e hidrovorit te Shellinzes ne Adriatik

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*