Haxhinasto iku se Meta e ka harruar….në qeveri…

Pas 7 vitesh në qeveri 4 në atë Berisha dhe 3 në këtë Rama – sot ministri i Transporteve Edmond Haxhinasto dha dorëheqjen. Më në fund, për shkak të kësaj dorëheqjeje, Haxhinasto ia doli të takojë sot edhe kryetarin e Partisë së tij, zotin Ilir Meta.

– M’u duk se më kishit harruar në qeveri që nga koha e Saliut prandaj ika -thuhet se ka thënë ai

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*