Heronjtë e “vettingut” s’i mposht as stuhia, edhe pse u shkatërron çadrën. (FOTO)

Një akt heroik është konsumuar sot përpara fakultetit Ekonomik në Tiranë. Një stuhi e pazakontë ngriti zgupthi çadrën e ngulur aty për të marrë firmat e qytetarëve që duan reformën në drejtësi dhe vettingun.

Por edhe pse çadra u shkalafit e shiu vazhdoi, heronjtë e mbledhjes së firmave nuk i tundi asnjë stuhi e shtrëngatë. Nëpër shi e erë vazhduan të qëndrojnë pa lëvizur, në pritje që dikush të vijë e të hedhë firmën…

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*