Historia e avionit që ra dje në Ishëm dhe e politikës shqiptare

Në një katund, ku gratë ishin shumë kurva, kur shkonin e rrëfeheshin tek prifti, ia thonin tullë:

– Uratë, mbrëmë u *iva!

I futur në siklet prifti ra dakord që në vend të asaj fjale të sikletshme, gratë të thonin “rrëshkita”. Kur vdiq ky prift dhe erdhi tjetri që s’e dinte parrullën, shkon i rrevoltuar tek kryesia e fshatit dhe ia plas:

– Do t’i rregulloni ato shkallë ju apo si e keni hallin? Janë bërë copë gratë duke rrëshkitur.

Burrat , që e dini muhabetin, qeshnin me të madhe.

– Qesh ti qesh! – i kthehet prifti kryetarit – Po gruaja jote 3 herë ka rrëshkitur këtë javë!

 

Vlen edhe për avionin që ra dje. “Rrëshkiti” në  Ishëm për të provuar pistën!!!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*