Indrit Hoxha: Ata që na shanin kur arrestoheshim në protesta , sot në rrethin e Bashës!

Indrit Hoxha, sekretar i Burimeve Njerëzore në Forumin Rinor të Partisë Demokratike ka shprehur zhgënjimi  për njerëzit e Pi Arit që ka mbledhur rreth vetes Lulzim Basha.

Në një postim sot në facebook Hoxha i referohet njërës nga të punësuarat pranë Bashës, që sulmonte protestuesit e PD – së me termat : “këlyshët e Salut” apo “duart me gjakun e 21 janarit. Ja postimi i plotë.

Protestonim tek parku i liqenit, aty ku u arrestuan dhe 13 persona midis te arrestuarve kryetar dege te PD antar te keshillit kombetar te PD antar te keshillit kombetar te FRPD, Dikush qe pretendonte qe ishte “shoqeri civile” na cilesonte si kelysh te Saliut dhe qe i kishim duart me gjak per 4 te vraret e 21 janarit, nje dite te bukur kete person e shof teksa ngjiste shkallet e PD kishte filluar pune me rroge ne PD….

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*