Indrit Hoxha i PD dënohet dhe “çadra” jo? Ja ç’pjell marrëveshja

Pasnesër Indrit Hoxha do të dalë në Apel për të shqyrtuar vendimin e Artan Gjermenit që e dënoi në shkallë të parë. Sekretari i Burimeve Njerëzore në FRPD akuzohet për protestën…e PD-së!

Sot që PD është marrë vesh me PS-në, nuk po flitet më për arrestim apo proçedim të organizatorëve të “çadrës”. A u falën? A nuk do proçedohen ata? Nëse jo, atëhere nuk ka padrejtësi më të madhe se drejtësia selektive.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*