Indrit HOXHA: “Mafia e Henri Çilit po kap dhe shëndetësinë. PD të reagojë!”

Reforma ne Arsim,Henri Çili ne bashkepunim me nje nga spitalet private ne Tirane kane kaluar nje VKM te Rames qe i jep te drejten Çilit te krijoje degen e mjeksise me ndihmen e spitalit i cili te kthehet ne kampus universitar dhe ne kete menyre QSUT do dali jashte loje dhe cdo njeri qe do i duhet te shkoje ne spital duhet te paguaje tek Çili dhe tek mafia e mjeksise,Per kete VKM cuditerisht mjeku qe ma shpjegoi me tha qe ka vene ne diheni dhe disa persona te “rendesishem”sipas tij ne PD,Nje keshille nga ana ime per keta qe e dinim si info ,dilni dhe denoncojeni mos u shisni per nje kocke tek Henri Çili sepse ketu luhet me jetet tona.

*Indrit Hoxha, Sekretar i Burimeve njerëzore në FRPD

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*