Indrit Hoxha, sekretar i FRPD: “Rama -show me varfërinë e shqiptarëve”

Si të mos mjaftonin gjithë “kazanët” që ka blerë dhe përdor për propagandë kryeministri Edvin ka çelur edhe televizionin e vet!

Indrit Hoxha, sekretar i Burimeve Njerëzore në FRPD ka botuar këtë foto nga televizioni i Ramës me këtë koment:

“ERTV Live – Në familjen e Shahin Bashës në Hoxharë, varferia te ul koken dhe te detyron ti shkosh pershtat SHOW-t te rradhes te kryeministrit, Nderkohë qe Rama u flet per shqiperine europiane mbrapa kraheve te tij jane akoma mobiljet e kohes se Enver Hoxhes…”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*