Interesante, kompania ajërore ndalon dy femra për veshje jo të rregullt!

Paradoks! Kompania amerikane e fluturimeve Unite Airlines nuk ka lënë të ngjiten në bordin e avionit dy vajza, pasi ishin të veshura me veshje të papërshtashme. Vajzat ishin të veshura me streçe dhe sipas kodit të kompanisë kjo lloj gardarobe  nuk është e lejuar për të udhëtuar me avionët e tyre. Ndërkohë që kjo lloj veshje në Shiqpëri është nga më të zakonshmet, pasi në të shumtën e rasteve veshja me streçe është prezente në çdo institucion shtetëror dhe askush nuk merrë masa për ti ndaluar, pavarësisht se ka një etikë në veshje. Nuk diskutohet që kodi i etikës të respektohet në shkolla ku veshjet e femrave janë nga më ekstravagatet, ndërkohë që para dy vjetësh kishte shumë polemika në lidhje me veshjen e studenteve me shamijë.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*