Ish agjenti i UDB: “Si e kanë blerë rusët sot Shqipërinë”

Rusët kanë blerë pafundësisht prona të paluajtshme, tokë bujqësore, troje, banesa etj. Jo drejtpërdrejtë blerës rus, por sistemi i ndërtuar prej tyre.

“I keni parasysh kukullat ruse? – shpjegon R.N, një shqiptar nga Kosova që ka punuar në strukturat e UDB për 23 vjet rresht, deri në pavarësinë e Kosovës – Ashtu si kukullat ruse, pas një kompanie qëndron një tjetër. Kursh shkon tek ajo tjetra të del një tjetër e një tjetër…. Ta zemë se një pallat të tërë në bregdet e kanë blerë dy norvegjezë. Nëse ti heton e heton, ndoshta zbulon seas tyre qëndron një kompani,,,arabe ta zemë. Pas arabes – një kanadeze, pas saj një argjentinase e kështu me rradhë, pa mbërritur dot tek “mëma”

Sipas tij, emra të njohur spekulantësh shqiptarë kanë blerë troje brenda vijës së verdhë të qyteteve. Ky është pushtimi i butë, me blerjen e pasurive të vendit. Sidomos bregdetit, ndërtime e aty dhe zonave të lakmuara të qyteteve.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*