Ish të përndjekurit thirrje Ramës…dhe Bashës

Të përndjekurit politikë kërkojnë dorëheqjen e kryeministrit Rama si pengensa e fundit e vettingut. Arroganca që ka treguar ndaj drejtësisë në rastin Tahiri është dëshmi e kapjes së këtij pushteti nga Rama – thonë në një deklaratë për mediat Besim Ndregjoni dhe Fatmir Hoxha, i pari President i Unionit Mbarëkombëtar të ish të Persekutuarve politikë dhe i dyti kryetar i Partisë së të Drejtave të Mohuara e re

Hoxha dhe Ndregjoni gjithashtu kërkojnë nga  opozita te dorezoje mandatet ne kete situate kaotike dhe te udheheqë popullin ne shesh per drejtesi ne kete vend

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*