Ismet Drishti me një hit të ri. Mos e humb videon!!

Hiti më i fundit i Zjarr Tv: Hashash Hashash o usta Murat!

Teksti :Një gazetar shumë i njohur, që do të mbetet anonim ( Nuk është as Andrea Stefani dhe as Muç Nano)

Shijo videon

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*