“Ju tregoj miliardat e Enverit dhe pse nuk merren dot”. Sekreti i mosdënimit të diktatorit

 

Politika shqiptare nuk e ka dënuar me ligj Enver Hoxhën si diktator dhe shpallur kriminale Diktaturën e Proletariatit po me ligj. Duket si lapsus, si harresë, si çështje e dalë mode, por tjetërkund fje lepuri. Eksponentë të antikomunizmit shqiptar thonë se çështja e mosdënimit me ligj të diktaturës, diktatorit dhe krimeve të tyre ka të bëjë strikt me çështje ekonomike.

Mësohet se rigjimi ka transferuar jashtë vendit, nga Zvicra në Zelandë të Re, miliarda dollarë, të cilat edhe sot janë të sigurta në bankat e këtyre vendeve e të mbrojtura nga sekreti bankar. Vetëm nëse ditatura e diktatori shpallen kriminelë dhe ato – para krimi, mund të merren nga shteti shqiptar.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*