Kap agjenten e policisë që filmon protestën kundër plehrave. Ja denoncimi i av. Altin GOXHAJT (video)

NJËSOJ SI SIGURIMI I SHTETIT NË 1990!!!

Ja se si spiunia e policise erdhi e veshur si civile per te na filmuar!!!
Po ndodh tani ne protesten kunder plehrave! Punonjesja e Policise e maskuar si civile na erdhi ketu me kamera sikur ishte qytetare, filmoi pemen e vitit te ri me plehra me yllin Rama ne maje dhe iku te raportonte te skuadra e policise. Une ju vura pas me kamera dhe sapo me pa qe po e filmoja une ja si e pranon dhe vete qe erdhi te na filmoje! Pse duhet te vijne civile te maskuar per te na filmuar ne dhe nje peme simbolike te vitit te ri te mbushur me plehra qe ka yllin Rama ne maje??? Si e kishte emrin operacioni policor “ylli Rama” apo “bredhi i plehrave”?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*