Karburantët e vdekjes hapen përsëri në autostradë. FOTO

Kur ndodhi aksidenti tragjin në rrugën Mali i Robit – Kavajë,  ku humbën jetën dy fëmijë që udhëtonin me nënën e tyre, nga Shkëmbi i Kavajës deri në Lushnje u vendosën gardrela që bllokuan hyrjet dhe daljet nga karburantet në autostradë.

Sot, pak muaj më vonë, disa janë mbyllur, të tjerë punojnë rrezikshëm, si ky:

20161015_080815

20161015_080809

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*