Katastrofë në Durrës. Milionerët e rilindjes shkatërrojnë detin (Foto)

Blloqe betoni në zonë e plazhit të durrësit. Është një hapsirë rreth 200 metër në vijë horizontale e cila është mbushur me blloqe dhe rreth 30 metër në thellësi të detit. Këto blloqe janë hedhur nga disa pronar hotelesh. Burimet e portalit bëjnë me dije se lejen për vendosje tyre e ka marrë verbalisht nga Edi Rama, ish Kryetari i dhomës së Tregëtisë, Luan Bregasi, i cili është edhe pornari i njërit prej hoteleve që ka zgjeruar hapsirën e rërës. Por punimet për ndërtimin e kësaj structure janë bllokuar nga Drejtoria e Mjedisit e cila është e LSI. Sipas tyre mungon dokumentacioni për të ndërtuar në struktur të tillë në detë.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*