Kavaja, pikëpyetja mbi tezën e Bashës për vjedhjen e votës. Mga Armir SHKURTI

Në Dibër mafia bleu rezultatin e zgjedhjeve për kryetar bashkie.

Në çadër Basha na futi që të mos linim Ramën të blinte zgjedhjet me paratë e drogës….

Në zgjedhje Basha na futi me garancinë e një marrëveshjeje me Ramën , ndërkombëtarët dhe anëtarë demokratë të kabinetit rilindas se vota nuk do të vidhej.

Në ditën e votimeve as Basha as PD nuk denoncuan as më të voglën parregullsi…..

Në Kavajë -sipas Bashës – dy herë rresht ishte zgjedhur një përfaqësues i krimit të organizuar. Çlirimi i Kavajës nga kriminelët dhe krimi u bë refren edhe në Kuvend.

Dje Basha na tregoi se qenka bërë kërrdia me votat tona në gjithë vendin….Po pse mafia bëri namin nga jugu në veri, por u tregua e mëshirshme në Kavajë?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*