Kërcënimi i Çilit: “Ejani tek Koçoja ose….”

Në një “ftesë” të nisur nga zyra e pranimeve dhe kujdesit ndaj studentëve, në UET pjesmarrësit në takimin me Koço Kokëdhimën kërcënohen se nëse nuk marrin pjesë PATJETËR në forum, do të merren masa.

Lexo mesazhin

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*