Kërcënimi: Mesazhi i qytetarit anonim pa drita në Ali Dem. Ja ç’do t’i bëjë shtetit

19. 22 “E dashur parrena. com”

19. 22 “Ne që po ju shkruajmë jemi banorë të parafabrikateve tek Ali Demi. Që nga mesnata e mbrëmshme na kanë ikur dritat.”

19. 23 “Edhe në këto çaste vazhdojmë pa drita se nuk e ka rrujt njeri trapin për ne!”

19. 24 “Erdhën ca teknikë e hapën një gropë. Kanë lënë kabllot 3 fazorë jashtë. Po e sollën korrentin ka rrezik të na zerë.”

19. 25 “I marrim në telefon dhe një l**qe aty tall trapin”

19. 25 “Jemi super të rregullt me pagesat të gjithë si pallat”

…..PAUZË

19. 52 “TË DHJEFSHA SHTETIN DHE RILINDJEN”!

19 . 53 “se dola te një kafe për ta karikuar celularin, ngaqë më ra bateria”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*