Kinezët zihen gafil para Metës. Ja ç’nuk mund të kopjojnë dot.

Kinezët dështojnë në kopjimin e LSI. Në takimin me Kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë Ilir Meta Ministri për Marrëdhëniet me Jashtë të Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës,  Song Tao.
Shoku Tao shprehu bindjen se çdo sukses i Kinës ka ardhur si rezultat i mirëorganizimit dhe vetëkontrollit brenda radhëve të Partisë Komuniste të Kinës, por kur Meta i tregoi për mirëorganizimin brenda LSI, vetkontrollin brenda rradhëve të saj si për bllokun e famshëm të kryetarit, miku kinez mbeti pa gojë

Duam të shkëmbejmë përvojën ndërpartiake me njëri-tjetrin me besimin se mund të përfitojmë nga përvoja e njëri-tjetrit. –  deklaroi Song Tao, duke pranuar se Kina ka qenë e aftë të kopjojë çdo gjë: nga maja e gjilpërës tek raketat, por një gjë si LSI në Shqipëri e ka të pamundur!

Takimi kaloi në atmosferë të ngrohtë dhe miqësore

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*