Kjo Vlahutin s’është e para dorëçpuar. Këta të BE në Tiranë e kanë huq

Pas daljes së skandalit të blerjes sa frëngu pulën të vilës nga kjo zonja Vlahutin me trefishin e çmimit, në kujtesën e shqiptarëve rivjen një tjetër i ngjashëm, po me këtë institucion

Para 12 viteve BE mori me qera 50,000 euro ne muaj objektin 5 katesh ne Laprake. Edhe atehere fillimisht u tha qe ishte oferta me e mire ne treg por pastaj batakcinjte e marrveshjes u zhduken dhe vete BE u largua pa ndenjur as 5 vjet dhe ndertesa mbeti ca kohe bosh dhe me pas u dha me qera per 1/5 e cmimit qe e kish marre BE.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*