Koalicioni Koçi & wife. Debati me Kolin

Koli – Të shoh që e nis punën në 5 të mëngjesit dhe e le në 12 të natês. Kur fle ti o Koçi?

Koçi – Nuk fle fare unë o Koli. Kam një grua shtrigë e kam frikë se më hedh vaj të nxehtë në vesh në gjumë. As ajo nuk fle se ka frikë mos e mbys…

Koli – Tre vjet? Po si e mban o i uruar? Sakrifikon si ti si ajo, jeni hasëm për vdekje e bini në një krevat po s’flini bashkë….?

Koçi – Po si ta ndaj o Koli? Shtëpinë e kam në emër të sajë, biznesin e kemi përgjysmë…

Koli – Mora vesh…..Qenkeni si PS me LSI!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*