Koli & Koçi debat për gjurmët e gistave të deputetëve

Koli – E more vesh mo? Duan t’u marrin gjurmët e gistërinjve ca deputetëve dhe kryetarëve të bashkive.

Koçi – Po pse gjurmët? Ku i kanë gishtat ata?

Koli – S’e di…Mbase na i kanë futur ne…

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*