Koli & Koçi debat për palmat e Edit dhe kokrrat.

Koçi – Kush e ka këtë tenderin e palmave o Koli?

Koli – Rilindja vëlla, kush tjetër? Nuk është punë pemësh po filozofi…

Koçi – Si qenka palma filozofi?

Koli – Posi!! Të kujtohet Edi që mbolli në rrugë të Kavajës kumbulla të kuqe? Kumbulla i thënçin se pa kokrra janë. Ashtu edhe palmat. Pemë pa kokrra për zbukurim. Kjo është filozofia: Fasadë e pemë pa kokrra!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*