Komisionerë dhe numërues votash nga Shqipëria. Trump denoncon vjedhjen e votës.

Donald Trump ka vënë në pikpyetje zgjedhjet në SHBA duke bërë të qartë se mund të mos i njohë ato për shkak se janë të manipuluara.

Për të garantuar ndershmërinë dhe lirinë e votës parrena.com i propozon stafit të zotit Trump të marrë komisionerë dhe numërues nga Shqipëria

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*