Krahu i djathtë i Soros sot është në Tiranë. Shih denoncimin

Nga avokati Altin Goxhaj

Sot oficeri i Soros Ricardo Hausmann qe drejton gjithe Programin e Falimentimit te Shqiperise prej 3 vjetesh eshte i ftuar nga Rama ne Pallatin e Kongreseve si njeriu qe ka organizuar gjithe kete programin e Diaspores!!!
Ky njeri duhet arrestuar nga Prokuroria si Public Enemy No 1!

Programi qe ai drejton i paguar nga George Soros ne Amerike eshte pergjegjes per gjithe koncensionet, tenderat e medhenj, “zonat e lira ekonomike”, privatizimet e medha, legjislacionin fiskal shkretues per gjithe biznesin shqiptar, superborxhin prej 1.6 miliarde dollaresh i shpenzuar nen orientimin e tij per palma dhe fasada me qellim varrosjen e ekonomise shqiptare!!! A ka bythe ndonje gazetar te shkoje ta pyesi per te gjitha keto? Por si fillim te shikoje nje here kete video ku flet zedhenesi i tij Ermal Frasheri: https://www.facebook.com/altingoxhaj.al/videos/1715329298754948/

Kete e kam shkruar 1 vit me pare!

Si dhe pse fiton Soros miliardat duke falimentuar Shqipërinë.
Nga Avokati Altin Goxhaj
Miq, nëse doni të kuptoni pse Soros është Djalli që fshihet pas shkretimit të Shqipërisë atëhere mësoni anglisht dhe lexoni se si atij Departamenti i Thesarit te SHBA i ka vene nje gjobe prej mbi 7 miliarde dollaresh qe ai duhet ta paguaje ne 2017 ndryshe korporata e tij Soros Fund Management falimenton. (kliko këtu për lajmin e botuar nga civitas.al)
Ndaj dhe Soros ka kohë që punon për të mbledhur kapitale anekënd botës ku të mundet dhe si të mundet me qëllim për të siguruar një llogari me mbi 7 miliardë dollarë për tia derdhur ato, në vitin 2017, Thesarit te Shtetit amerikan.
“If tax on those fees actually does come due in 2017, as it should by statute, Soros’ tax bill would hit nearly $7 billion. That’s assuming a top marginal rate of 39.6% + that pesky 3.8% net income investment tax (NIIT) + state and local taxes. Of course, that’s also assuming all of the deferred fees hit the U.S. at the same time without further reductions.”
(kliko ketu per linkun: http://www.bloomberg.com/…/2015-04-…/george-soros-s-tax-bill )

KJO ESHTE ARSYEJA PSE S’PO MERRET VESH NE SHQIPERI SE MEGJITHËSE PO MBLIDHEN ME BORXHE NDERKOMBETARE APO ME TAKSA MILIARDAT, QARKULLIMI I PARASE KA RENE DHE TRASFERIMI FORMAL DHE JO FORMAL I KAPITALEVE NGA SHQIPERIA JASHTE PESON RRITJE GALOPANTE.

Kjo shpjegon edhe marrjen nen kontroll te kultivimit te kanabisit dhe trafikimit te tij ne permasa te papara.
Kjo eshte arsyeja pse ju shihni gjithe keto thithje borxhesh ne institucione si Banka Boterore dhe FMN ku Soros personalisht ka shume influence sdms ne filiale si Shqiperia. Kjo eshte arsye pse ju shihni se si po aplikohet Programi i CID (institutit te themeluar nga Sokrates Kokkalis dhe Elaine Papulias) i drejtuar nga krahu i djathte i Soros – Open Society Foundations (kliko ketu), i perfoluri per korrupsion global (bazuar te pergjimet telefonike), ishMinistri i Jashtem i Venezueles Rikardo Hausman, program ifinancuar nga Soros, program i cili mbulon keto operacione:

a) dizenjimi, hartimi i akteve ligjore dhe nenligjore dhe implementimi ze per ze duke realizuar:
– KONCENSIONET PPP – Partneriteti Publik Privat (te gjitha koncensionet qe po aplikohen ne Shqiperi qe prej 2014)
– Zonat e Lira Ekonomike (perfshi Spitallen e perfolur apo Koplikun dhe zonat e tjera);
– Privatizimet strategjike te aseteve shteterore me cmime qesharake perfshi energjine dhe naften, apo shitjen e aksioneve shteterore ne kompanite e sigurimeve, mobile apo me gjere;
– Shtetezimet e trojeve ne zonat turistike gjoja per projekte rehabilitimi infrastrukturor apo dhenien e trojeve dhe zonave turistike per 1 euro per “investitore strtategjike” perfshi tashme edhe marrjen e pronave te privateve me cmim qesharak dhe dhenien e tyre si gjithmonë per “investitorë strategjikë” (behet fjale per mijera hektare ne Riviere, bregdetin e Adriatikut nga Veriu ne Jug, Liqenin e Ohrit, etj);
– Mungesa e investimeve me kosto te larte si ne rruget nacionale apo porte përshembull dhe orientimin e investimeve publike ne projekte me kosto minimale deri ne 10% te vleres si psh “Rilindja Urbane e Qyteteve” (betonalet e qytetevem palmat, parqe lojerash, etj) para te cilat i fitojne disa kompani te caktuara por qe sic dihet qarkullojne shume pak para ne treg pasi keto para nuk duken te riqarkullojne ne ekonomi;
– Futjen e investitoreve te panjohur apo krejtesisht minimaliste ne sektore strategjike apo me vlera te medha financiare te cilet po kapin tregjet dhe hapesira me rendesi strategjike;
– Nderhyrjen ne sektoret minerare dhe te kerkimit dhe shfrytezimit te naftes dhe gazit duke i krijuar hapesiren ligjore dhe shantazhuese te shtetit per te ushtruar presion mbi cdo kompani te huaj duke i dhene te vetmin shteg per zgjidhjen e problemeve reale apo te sajuara ndermjetesve te hedge fund-eve aksionet e te cilave kontrollohen nga George Soros;
– Ne emer te formalitetit dhe rentabilitetit, duke rrenuar bznesin e vogel dhe duke perqendruar tregjet ne disa zinxhire shitjesh me pakice dhe shumice te mallrave dhe sherbimeve ne nje numer me te kufizuar kompanish;
– Ashpersimi i penaliteteve dhe masave penale ne treg ne emer te formalitetit dhe maredhenieve “fair” per te ngurtesuar shpirtin e iniciatives se biznesit me qellim detyrimin e tyre qe kapitalet e tyre te transferohen ne duar me te sigurta dhe me rentabel si bankare ashtu edhe tregtare dhe nga ana tjeter per te kontrolluar nyjet me fitimrurese si ne shitjet me pakice ashtu edhe ne kontrollin e sherbimeve;
– Politika fiskale dhe doganore qe rrenojne statutkuone e burimeve, kapitaleve dhe tregjeve duke perqendruar ne disa duar “me rentabel” gjithe ekonomine;

b) Orientimi dhe ofrimi i ekspertizes ne:
– Sterilizimi i reaksionit publik ndaj ketyre masave nepermjet kapjes se elitave nepermjet kontrollit fiskal, ligjor dhe interesave konkrete te gjithesecilit;
– Permiresimi i kapaciteteve kontrolluese te strukturave informative dhe represive te shtetit ndaj cdo reaksioni apo reagimi nga poshte lart apo horizontal;

c) Faktorizimi i Qeverise Shqiptare dhe networkut Soros ne SHBA si aktori kryesor i influencimit te votave shqiptaro-amerikane ne favor te kandidatures se Klinton si license per cdo lloj influence te Soros ne Qeverine Shqiptare apo territorin e Shqiperise sic ishin psh vota e Shqiperise pro Palestines apo akses te lire ne maredhenie ekonomike strategjike me Kinen. Per kete qellim eshte organizuar:
– Rrjeti i Diaspores Shqiptare ne SHBA i cili funksionon si nje ombrelle fiktive e organizimeve aktuale shqiptare ne SHBA apo e dis krijesave te krijuara nga njerezit e Rames ne SHBA;
– Aktivizimi i disa aktoreve shqiptare te perfshire ne biznese mesatare ne SHBA ne favor te mbledhjes se fondeve per fushaten e Klinton ne SHBA.

Nese doni me shume informacion se si George Soros i duhet te siguroje me cdo kusht dhe cdo cmim mbi 7 miliade dollare te pastra per te paguar taksat Thesarin e Shtetit deri ne 2017 keni nje nder shume lajmet dhe perkatesisht kete te prestigjiozes Forbes:
Per me shume per kete program aspak transparent te Qeverise Shqiptare qe dizenjohet dhe implementohet nga Soros keni kete link:

http://www.forbes.com/forbes/welcome/?toURL=http://www.forbes.com/sites/kellyphillipserb/2015/05/01/geoge-soros-may-owe-billions-in-taxes/&refURL=https://www.facebook.com/&referrer=https://www.facebook.com/#f7c317742843

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*