Ku do futet Rama tani që fitoi Trump. E zgjidh Koçi

Koli – E o! Fitoi Trampi! Ku do vejë ky i gjati tani? Që tha atëhere se “është kërcënim…..

Koçi – Po në p…. të sëmës o, ku tjetër? Dhe shkon me qej se ky beson që rilind!

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*