Ku e ka thyer dorën e djathtë Mimi Kodheli? Ja foto.

2016-09-23-15-13-19Ja dhe dora e Mimit. Gishti dhe kyçi i së djathtës duken qartë të fiksuara me allçi, nga ajo që përdoret në krisjen a thyerjen e kockave.

Po ç’i ka ndodhur ministres sonë të mbrojtjes? Nuk di të thotë gjë njeri, pir sidoqoftë, mungesa e saj dje në Kuvend nuk kaloi pa rënë në sy

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*