Ku lajthiti Lubonja në lidhje me Sorosin e Ramën

Edhe i thamë Lubonjës dje: Mos o trim! Mos shko tek “Të paekspozuarit” e Ylli Rakipit…po nuk na dëgjoi!
Ku e dhjeu Lubonja dje?
Fare, fare, kur tha se  Edi Rama nuk eshte i preferuari i spekulantit George Soros. Mos more! Po si ka mundësi, i dashur Fatos , që në dasmën e tij të tretë, spekulanti globalist thirri vetëm 3 politikanë të rangut të lartë nga e gjithë bota…dhe një prej këtyre të treve ishte i “papreferuari” Edi Rama?
Ja lajmi në anglisht i asaj kohe:
“The wedding ceremony will be followed by a reception on Saturday evening with more than 500 guests at an arts center in nearby Katonah. Guests at the various events include World Bank President Jim Yong Kim and some foreign leaders, including Hendrik Toomas Ilves, president of Estonia; Ellen Johnson Sirleaf, president of Liberia; and Edi Rama, prime minister of Albania.”
Lubonjën do ta kenë thirrur ndonjëherë në dasmë…besojmë. Dhe kur e kanë thirrur, o kanë qenë farefis, ose shokë të ngushtë, ose bashkëpunëtorë të rëndësishëm. Nuk ka sesi ndër vetëm 500 krushq një njeri që ka një pasuri të deklaruar sa 5 – 6 herë buxheti i Shqipërisë, thërret kryeministrin e këtij vendi periferik, përveçse kur ky i fundit bën pjesë tek të preferuarit
Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*