Kujdes me seksin në internet, ju persona publik dhe parellinjë

Prej shumë kohësh disa njerëz janë bërë pre e kërcënimeve të seksit online. Persona të pa identifikuar shqiptar, fillimisht pikasin prenë në Shqipëri. Më pas në bashkëpunim me femra të huaja u futen në facebook meshkujve me para ose për çështje përfitim posti dhe u kërkojnë që të bëjnë seks online. Pa bisedave në FB këto femra kërkojnë që të kalojnë në skype dhe në mënyrë që të shikohen me njëri tjetrin. Ndërkohë që bisedat e tyre regjistrohen dhe më pas u kërkojnë shuma parash ose e publikojnë duke e denigruar figurat e tyre. Kohët e fundit është shtuar numri i personave që po denoncojnë problem të tilla. Duke marrë shkas nga kjo, policia apelon që të keni kujdes me biseda të tilla, jo vetëm me personat e huaj, por edhe me ata shqiptar.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*