Kulmi! Rama në aksion. Panorama heq lajmin

Ja rasti për të kuptuar se si i ka kapur Edi Rama mediat në Shqipëri dhe se si i kontrollon. Panorama botoi deklaratën e këshilltarit të presidentit amerikan Trump për çrrënjosjen e korrupsionit Soros në Shqipëri. Më pas Panirama e fshiu. Shihe si del.

 

http://www.panorama.com.al/keshilltari-i-trump-korrupsioni-i-sorosit-ne-shqiperi-do-te-marre-fund/

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*