Kur gomari i jep leksion kalit. Rama dhe …ajo e arsimit , pedagogëve?!?! Nga av. Altin GOXHAJ

Sot Edi Rama dhe Lindita Nikolli takuan titullaret akademike dhe pedagoget e universiteteve private dhe publike! Pertej absurdit te permbajtjes se fjalimeve doja te theksoja kete detaj qe nuk e trajtoi asnje medium: Edhe Fatos Nano edhe Sali Berisha dhe gjithe ministrat e arsimit kane takuar titullaret akademike dhe pedagoget e universiteteve dhe e kane shfrytezuar takimin per propagande! Por ata kane qene si profesora mes profesoresh! Kurse ky i Gjati dhe ajo debilja e tij e Ministrise jane me pak te shkolluarit qe kane takuar deri me sot titullaret akademike dhe pedagoget e universiteteve! Asnje ne ate salle nuk kishte jo shkollim me te paket por as te barabarte me keta dy sharlatane idiote dhe krejt injorante! As sekretaret e rektoreve nuk kane aq pak shkolle sa Kryeministri dhe asnje pedagog i brendshem ne asnje universitet shqiptar, publik apo privat nuk ka aq pak shkolle sa Lindita Nikolla!!!
Kaç!
(fotomontazh nga Genc Sejko)

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*