Kur Nishanit s’ia pjedh njeri. Konkluzion i bisedës mes Koçit dhe Kolit

Koçi – Koli, kishte ardhur Hashim Thaçi ë?

Koli – Po pra! Kishte takuar edhe Presidentin tonë

Koçi – E pashë e pashë! Pas takimit me Thaçin, presidenti doli në konferencë për shtyp/

Koli – Mos more! Po ç’kishin biseduar dy kokat e mëdha?

Koçi – Nuk u mor njeri me ta. Thjesht bënë lajm se Nishani po mendohet mirë para se të vendosë për plehrat.

Koli – Që një president si Nishani mendohet…ky vërtet është lajm!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*