Kush e hodhi helikopterin në Liqen të Shkodrës? Dyshime të reja pas heshtjes…

Në prill të vitit të kaluar një helikopter i forcave të armatosura të Shqipërisë u rrëzua në Liqenin e Shkodrës. Në këtë ngjarje humbën jetën dy pilotë ndërsa i treti shpëtoi.

Pse ra helikopteri? U dyshua se e goditën bandat e kultivimit të hashashit. Për ta zbardhur pritej dëshmia e pilotit të mbijetuar. Ato ditë për të u tha se ishte i tronditur emocionalisht prandaj mbahej i izoluar.

Burimi i dytë ishte kutia e zezë. Pas pak ditësh autoritetet njoftuan se ajo u gjet dhe u nis për në Gjermani për t’u analizauar.

Ku është piloti? Ku është kutia? Ç’u bë me ta dhe me informacionet që u morën prej tyre?

DERI MË SOT ASGJË!

Ngjarja u kalua mjeshtërisht në heshjte,e pasqaruar për publikun, duke i bërë më të mpreht dyshimet për një anë të errët të kësaj historie, të mbajtur fshehur nga pushteti aktual me po aq faj të opozitës në heshtjen e saj.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*