Laboratori i ISUV më i mirë se i Brukselit. Mishi Brazilit brenda standarteve

Mishi i cili importohet nga Brazili rezulton që vetëm në Shqipëri nuk ka asnjë problem. Në të gjitha vendet e tjera të BE doli që ky mish i duhet më shumë se 3 muaj për të ardhur në europ dhe në të shumtën e rasteve ka rezultuar i kalbur, në vendin tonë sipas analizave të ISUV ky mish është brenda standarteve. Por ajo çfarë të bën përshtypje është sepse inporti bëhet nga 2 firma ndërsa, sasia e mishit që vjen nga Brazili është mjaftë e madhe. Ndonse jemi në periudhë fushate drejtori i ISUV nuk mund të ngatërrohet për të hedhur në plehra një sasi kaq të madhe mishi, pasi pagesat që mund të vijnë nga firmat importuese janë të majme. Dyshimet lindin duke pasur parasysh vërtetësin e analizave dhe laboratorit shqiptar, pasi ky i joni ia kalon edhe atij të Brukselit.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*