Laçjanët qajnë Erion Veliajn pas përmbytjes mbrëmë.

Në qendër të qytetit , me këmbët në ujë deri afër gjurit, dhjetra laçjanë të përmbytur janë mbledhur për të qarë kryetarin e Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj. Jo se Lalit i ka ndodhur gjë, por në kuptimin “e qajnë që s’e patën kurrë një si ai”

Dihet se sa herë mblidhen retë në Dajt Lal’Eri poston në facebook dhe e thotë edhe në media se atë ditë nuk duhet të dalim nga shtëpitë, nuk duhet të ecim buzë lumenjve e të tjera këshilla të çmueshme. Dje as Lali dhe askush tjetër nuk e bëri këtë njoftim e për rrjedhim ra shi e ata u përmbytën

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*