“Laj b*thën – shpëto një pemë!” – Nisma e Lali Erit. SATIRË

Për të shpëtuar planetin, kryeLali po i bën me lekë trastat plastike me të cilat bëjmë pazarin. Se si do të ndikojë në shpëtimin e planetit pagesa e qeses, ende nuk është shpjeguar, por tek rritja e çmimit të asaj që do të blejmë, kjo është arithetike.

Por, burime nga një zëdhënës i një ambasade mike, por që nuk duan të identifikohen, bëjnë të ditur se, për të shpëtuar planetin kryeLali po mendon edhe për letrën higjenike. Duke qenë se letra bëhet nga druri, kryeLali ka gati projektin për rritjen e çmimit edhe të letrës higjenike dhe kalimin total në larjen e prapanicës vetëm me ujë me slloganin: “Laj b*thën me ujë – shpëto planetin!”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*