Lal’Eri dhe flamuri i ri kombëtar në sheshin Skënderbej

flamuriO është miratuar model i ri i flamurit tonë kombëtar, ose kinezi ku e blen Lal’Eri e ka me të futme.

Ky që shihni është flamuri ynë kombëtar, mu në mes të kryeqytetit, në sheshn Skënderbej, në krah të Teatrit Kombëtar të Operas e Baletit

 

flamuri1Është një goxha flamur i madh, ndoshta nja 12 metra katror. Por, për faqe të zezë, i varen copa rrecke anash

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

  1. Pas shkrimit te Parrena.com Bashkia reagoje dhe vendosi nje flamur te mire, te ri, te paster dhe te kuq!!!

    faleminderit Parrena.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*