Lal’Eri ndërton pishinë në sheshin “Skënderbej”

Para nja një muaji, mu në mes të Tiranës, ku bashkohet rruga e Durrësit me atë të Kavajës erdhën çunat, prenë asfaltin dhe i lidhën ujin një kioske. Natyrisht që asfaltin e lanë të prerë dhe dheun si lopa bajgën.

Siç duket dje tubi është çarë dhe, jo vetëm është krijuar kjo pishina që shihni në foto por përroi rrjedh poshtë duke nisur edhe përmbytjen e garazhit.

Ja pra shembulli se me pak vullnet e pak para mund të bëshë mrekulli për Tiranën!!!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*