Lali, Edi edhe shiu / sot Tiranën na e *iu!

Sot e kishin lënë të tre me fjalë. Edi do paret, Lal’Eri paret dhe fasadën, shiu ka kohën e vet.

Kështuqë Lali me Edin bllokuan qendrën, çanë kanale tek rruga e Elbasanit e në udhë të tjera, ndërsa shiu na bëri të nxjerrim makinat masivisht.

Kështu sot, nga Brryli tek 21-shi e bëmë sa nga 21-shi në Plepa Durrës.

Rilindja ka hyrë në vitin elektoral dhe i duhet të tregojë se po punon fuqishëm. Kështuqë lesh arapi në trafik si sot do ta kemi tallon të paktën për 1 vit rresht

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*